2014. január 9., csütörtök

Blognyitás sült almával


Egy hirtelen kényszerszünet miatt tengernyi idővel rendelkezem, igyekszem behozni a restanciáimat. Már 2013-ra is rengeteg tervünk volt, természetesen sokkal több terv mint amennyi idő. De ez a jó abban amit csinálunk, hogy folyamatosan előre nézünk, tervezgetünk és bizonyos mértékig azt gondolhatjuk hogy urai vagyunk az életünknek. Szerettünk volna blogot is, de a blogolás idő. Na nekünk abból van a legkevesebb, bár idősebb családtagjaim szeretik hangoztatni hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja....Ki kellene egyszer próbálni hátha működik:)
Nem szeretem ezeket a szürke ködös napokat....este sietek behúzni a függönyöket , kizárni ezt a borongást.
A sült alma is azért születik egy egy ilyen estén mert az egy dolog hogy hihetetlenül gyorsan készen van, de szeretem magam azzal nyugtatni hogy nem annyira kalória dús...mert bizony vigyáznunk kellene a kalóriabevitelre, dehát kinek nem? Egyszóval sült almára fel, kezdünk !








2 megjegyzés:

  1. Kedves Zsuzsi! Sok sikert kivánok az oldalhoz. Nagyon klassz ötlet a sült alma.télen aktuális csemege. Nagyon érdekes a szerkentyű amivel hámozod. Sose láttam ilyent.

    Magdi



    ,

    VálaszTörlés
  2. Kedves Magdi, ez egy nagyon elmés szerkezet nemcsak hámozza hanem szeleteli is, valamint a csutkájától is megfosztja egy időben az almát.Szeretem, mert meggyorsítja az alma tisztításának folyamatát.

    VálaszTörlés